Bewezen succesformule Branding x Boosting service x Buzz!
Branding

Allereerst zorgen we voor de BRANDING van je gebouw. Dit uit zich in een pakkende naam, catchy logo, heldere signing en flashy interieur. Na de branding gaan we met de markt op en werven we gelijkgestemde huurders door middel van off- en online marketingtechnieken. 

 

Boosting service

Wij zorgen ervoor dat de ondernemers in jouw gebouw lekker en ongestoord kunnen werken. Wij zorgen voor alle BOOSTING FACILITEITEN & DIENSTEN die ondernemers nodig hebben zodat zij kunnen doen waar ze goed in zijn! Dat begint bij goede hosting. Zonnige en professionele klantontvangst op elk tijdstip van de dag. Verder zijn onze full service gebouwen standaard uitgerust met een meetingarea, coffeepoints met excellente koffie, short- & longstay vergaderplekken, lunch service, verschillende soorten werkplekken en print & copy faciliteiten. Vanzelfsprekend is er geen omkijken naar schoonmaak service en razendsnel internet.

 

 

Buzz

De ondernemer van vandaag wil een leuke en inspirerende werkomgeving met collega ondernemers, een lekkere en BUZZY werkomgeving! Logisch, want in een wereld waar tijd geld is, is dit de meest laagdrempelige manier van networking. In jouw kantoorgebouw kan er dus volop genetwerkt worden, gewoon tijdens de lunch of een dubbele espresso. Met een tweetal technieken faciliteren en stimuleren wij doelgericht leuke ontmoetingen en onderling contact. We vertellen je hier graag meer over.

Coƶperatie CityWorkSpace U.A.

Samenwerken is de toekomst! Daarom kiezen wij er als innovatieve organisatie bewust voor om samen te werken in de vorm van een Coöperatie, de snelst groeiende bedrijfsvorm in Nederland. Iedere specialist in onze organisatie is van A tot Z verantwoordelijk voor zijn of haar eigen expertise. Optimaal eigenaarsschap dus! En omdat we dagelijks samenwerken, zijn al onze experts 100% op elkaar aangesloten. Wat jouw voordeel is? Maximaal resultaat, forse kostenreductie en tijdsefficiency!

Bekijk hier de experts die CityWorkSpace in huis heeft.