Gooimeer 1

Naarden

1 oktober 2019 opende CityWorkSpace de deuren van het nieuwe kantoorverzamelpand in Naarden. Een ideale plek voor iedere ondernemer die op zoek is naar een centrale en levendige omgeving om in te werken.

Gooimeer 1, Naarden
Terug naar overzicht

Welkom in Naarden

Of je nu werkgever of zzp’er bent; als ondernemer ken je het belang van een fijne werksfeer. De plek waar je de werkdag doorbrengt kan hier aan bijdragen. Bij de ontwikkeling van nieuwe werkplekken houden we ons daarom bezig met hoe we dit zo prettig mogelijk voor jou kunnen inrichten. Zowel de kantoorruimtes en flexibiliteit vanuit onze kant als de locatie spelen hierbij een rol. 

Locatie

CityWorkSpace Naarden bevindt zich op een centrale locatie die makkelijk te bereiken is met zowel de auto als het openbaar vervoer. De kantoorruimtes in Naarden liggen direct aan de A1 en vlakbij Amsterdam, Almere en Hilversum. Dit maakt het pand een geschikte werkplek voor ondernemers die op zoek zijn naar een vaste of tijdelijke werklocatie. Bij CityWorkSpace Naarden vind je kantoorruimtes, vergaderruimtes, werkplekken en flexplekken.
Adres: Gooimeer 1, 1411 DC te Naarden. 

All-in tarieven

We maken het graag makkelijk voor je en daarom zorgen we ook voor duidelijke vaste tarieven. Je betaalt elke maand een all-in huurprijs, waardoor je nooit voor onverwachte kosten komt te staan. Je huurprijs is inclusief servicekosten en:

  • Bemande receptie
  • Parkeren
  • Internet
  • Koffie en thee
  • Gebruik van de vergaderruimtes
  • Lunchfaciliteiten

Plan nu een bezichtiging | Richt nu alvast je kantoorruimte in

Kantoorruimte Naarden huren

Voor iedere ondernemer die op zoek is naar een centraal gelegen kantoorruimte, is CityWorkSpace Naarden een ideale locatie. De tarieven voor het huren van onze kantoorruimtes zijn altijd duidelijk. U heeft daarnaast de keuze om uw nieuwe kantoorruimte volledig gemeubileerd te huren. De kantoorruimtes in Naarden zijn gemakkelijk te bereiken met de auto of het openbaar vervoer. Er bevindt zich een bushalte voor de deur en het levendige bedrijventerrein beschikt over gratis parkeerplaatsen. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over het huren van een kantoorruimte in Naarden.

Neem contact op

Vergaderruimte Naarden huren

Onze huurders kunnen onbeperkt gebruik maken van de vergaderruimtes in het pand van CityWorkSpace. Maar ook wanneer je geen huurder bij ons bent, kun je een vergaderruimte in Naarden reserveren. Onze vergaderruimtes zijn beschikbaar voor zowel kleine als grote groepen personen. Het reserveren van een vergaderruimte is op verschillende tijdstippen mogelijk. Je kunt hier vroeg in de ochtend, maar ook laat in de avond terecht. We zijn hier flexibel in, zodat je jouw dag kan inplannen zoals het jou het beste uitkomt. 

De verhuur van de vergaderruimtes voor externe partijen wordt verzorgd door onze partner: People-Places. Bekijk hier meer informatie over het huren van vergaderruimtes in Naarden.

Neem contact op

Werkplekken in Naarden

Naast dat je kantoorruimtes bij CityWorkSpace Naarden kunt huren, bieden wij ook een optie om vaste- of flexwerkplekken te huren. Deze plekken bevinden zich in een gesloten kantoor samen met maximaal drie andere ondernemers. Een vaste werkplek of flexplek huren kan voor zowel een langere tijd als een dagdeel. Wil je een werkplek een langere periode huren? Dit kan direct bij CityWorkSpace voor een paar maanden, een jaar of voor onbepaalde tijd. De verhuur van vaste werkplekken en flexplekken voor een kortere periode, zoals een dagdeel of een aantal uren, wordt verzorgd door onze partner: People-Places. Bekijk hier meer informatie over het huren van vaste- of flexwerkplekken in Naarden.

Wil je meer weten over het huren van werkplekken of kantoorruimtes in Naarden? Neem contact op. Wij vertellen je er graag alles over.