CityWorkSpace Naarden

Naarden

In augustus 2019 opende CityWorkSpace de deuren van het nieuwe kantoorverzamelpand in Naarden. Een ideale plek voor iedere ondernemer die op zoek is naar een centrale en levendige omgeving om in te werken.

12.000 m² vvo
Terug naar overzicht

Welkom in Naarden

Of je nu werkgever of zzp’er bent; als ondernemer ken je het belang van een fijne werksfeer. De plek waar je de werkdag doorbrengt kan hier aan bijdragen. Bij de ontwikkeling van nieuwe werkplekken houden we ons daarom bezig met hoe we dit zo prettig mogelijk voor jou kunnen inrichten. Zowel de kantoorruimtes en flexibiliteit vanuit onze kant als de locatie spelen hierbij een rol. 

Locatie

CityWorkSpace Naarden bevindt zich op een centrale locatie die makkelijk te bereiken is met zowel de auto als het openbaar vervoer. De kantoorruimtes in Naarden liggen direct aan de A1 en vlakbij Amsterdam, Almere en Hilversum. Dit maakt het pand een geschikte werkplek voor ondernemers die op zoek zijn naar een vaste of tijdelijke werklocatie. Bij CityWorkSpace Naarden vind je kantoorruimtes, vergaderruimtes, werkplekken en flexplekken. 

All-in tarieven

We maken het graag makkelijk voor je en daarom zorgen we ook voor duidelijke vaste tarieven. Je betaalt elke maand een all-in huurprijs, waardoor je nooit voor onverwachte kosten komt te staan. Je huurprijs is inclusief servicekosten en:

  • Bemande receptie
  • Internet
  • Koffie en thee
  • Gebruik van de vergaderruimtes

Plan nu een bezichtiging

Kantoorruimte Naarden huren

Voor iedere ondernemer die op zoek is naar een centraal gelegen kantoorruimte, is CityWorkSpace Naarden een ideale locatie. De tarieven voor het huren van onze kantoorruimtes zijn altijd duidelijk. Wij kunnen jouw kantoorruimte ook volledig gemeubileerd opleveren. De kantoorruimtes in Naarden zijn gemakkelijk te bereiken en het levendige bedrijventerrein beschikt over gratis parkeerplaatsen. Daarnaast bevindt zich een bushalte voor de deur. Je huurt al een kantoorruimte vanaf €695,- all in per maand.

  • Kantoorruimte 17m2 - €695,- all-in per maand
  • Kantoorruimte 19m2 - €795,- all-in per maand
  • Maatwerk kantoren - Prijs op aanvraag

Plan nu een bezichtiging

Vergaderruimte Naarden huren

Ook wanneer je een vergaderruimte nodig hebt, kun je terecht bij CityWorkSpace in Naarden. Onze vergaderruimtes zijn beschikbaar voor zowel kleine als grote groepen personen. Het reserveren van een vergaderruimte is op verschillende tijdstippen mogelijk. Je kunt hier vroeg in de ochtend, maar ook laat in de avond terecht. We zijn hier flexibel in, zodat je jouw dag kan inplannen zoals het jou het beste uitkomt. 

Het gebruik van vergaderruimtes is gratis voor huurders van CityWorkSpace. Ook externen kunnen gebruik maken van onze vergaderruimtes, neem hiervoor contact met ons op.

Neem contact op

Werkplekken in Naarden

Naast dat je kantoorruimtes bij CityWorkSpace Naarden kunt huren, bieden wij ook een optie op vaste- of flexwerkplekken te huren. Je huurt al een flexplek vanaf €195,- per maand. Ook deze prijs is all in en hoef je dus geen extra kosten bij te verwachten. Wij vinden het belangrijk dat jij alle duidelijk krijgt die je nodig hebt en ontspannen aan je werkdag kan beginnen.

  • Flexplek - €195,- per maand
  • Werkplek Business - €295,- per maand
  • Werkplek Premium - €395,- per maand

Wil je meer weten over het huren van werkplekken of kantoorruimtes in Naarden? Neem contact op. Wij vertellen je er graag alles over.