De Enk Arnhem

Welkom bij De Enk in Arnhem. Een ruim gebouw met hoogwaardige kantoorruimte, gelegen op een goede locatie en geheel naar uw eigen wensen in te richten.

15.000 m² vvo
Terug naar overzicht
Over de Enk

De Enk is gelegen in het centrum van Arnhem in het voormalig Akzo Nobel hoofdkantoor. De locatie is uitstekend bereikbaar met de auto of het openbaar vervoer en maakt het daarom een geschikte locatie om gasten te ontvangen en te netwerken.

  • Kantoren te huur
  • In te richten naar wens
  • Nabij het centrum van Arnhem
  • Vele faciliteiten
  • Voldoende parkeergelegenheid

Gebouwinformatie De Enk

Het kantoorgebouw heeft een monumentale en lichte uitstraling. Het pand leent zich uitstekend voor een combinatie van kleine kantoorunits gelegen op de eerste en tweede verdieping. De grotere kantoorruimtes zijn gelegen op de bovenliggende verdieping van het gebouw. 
Alle huurders van De Enk maken gebruik van de gezamenlijke diensten waaronder receptie, telefonie, postservice, schoonmaak en internet.

Kantoorruimte De Enk huren

In De Enk zijn momenteel nog diverse kantoorruimtes beschikbaar voor de verhuur. Het pand leent zich uitstekend voor een combinatie van kleine units voor bedrijven van 1 tot ongeveer 5 medewerkers. Daarnaast is er naar behoefte 200 tot 800m² (of meer) beschikbaar voor grotere bedrijven.

Neem contact met ons op voor meer informatie over het huren van een kantoorruimte bij De Enk.