Station 026

Arnhem

Station 026 is een laagdrempelig kantoorverzamelgebouw van vijf verdiepingen gelegen in Arnhem-Zuid. Onder de titel "WORK TALK MEET" wordt hier dagelijks gewerkt, genetwerkt en vergaderd.

Mr. E.N. van Kleffensstraat 6, Arnhem
Terug naar overzicht

WORK TALK MEET

WORK

Station 026 biedt een werkplek voor elk type ondernemer in elke fase van zijn of haar bestaan: FLEX plekken in de living, eigen WERK plekken met afsluitbare kast in de kantoortuin en kantoor UNITS in verschillende maten tegen een vaste all-in huurprijs. Ook wordt er voorzien in kantoorruimte OP MAAT afhankelijk van wensen & eisen van de klant. Middels het pakket PLUG&PLAY kan een kantoorruimte volledig ingericht worden opgeleverd. Yeehah!

TALK

Station 026 biedt gezellige, informele SHORTSTAY vergaderplekken voor intern gebruik zonder ict en afsluitbare LONGSTAY vergaderruimtes met ict, die zowel door interne huurders als externe partijen geboekt kunnen worden.

MEET

Een oergezellige LIVING maakt ontmoeten op elk moment van de dag en avond mogelijk. De koffietafels, leestafel, zithoek zowel als de hubs voor privacy maken dat er voor íedere vorm van ontmoeten een plek is! 

Neem contact met ons op voor meer informatie over het huren van een kantoorruimte bij Station 026 in Arnhem.

Boosting service

Op elk uur van de dag worden klanten en bezoek van onze huurders zonnig ontvangen door onze host. Gezonde lunch rond het middaguur en coffeepoints op elke verdieping met coffee and tea all-you-can-drink houden de ondernemers fit en vitaal. Een avond doorwerken? Dat kan door een overwerkmaaltijd te bestellen of zelf te bereiden in de volledig uitgeruste keuken. Station026 is 24/7 toegankelijk.

  • Flexwerkplek vanaf €49,- per maand
  • Eigen werkplek vanaf €125,- per maand
  • Units vanaf €425,- per maand all inclusive
  • Parkeren vanaf €25,- per maand

Neem contact met ons op voor meer informatie over het huren van een werkplek bij Station 026 in Arnhem.